Официален сайт на Младежко Движение за Права и Свободи

Switch to desktop

Кои сме ние?

Младежко ДПС е младежката организация на Движението за права и свободи. Повече от 18 години Младежко ДПС е неделима част от партията, като не спира да предлага идеи и да създава политики насочени предимно, но не само към младите хора в България.

Младежко ДПС е организация отворена за всички младежи до 35 годишна възраст, които приемат принципите и целите на партията.

Младежко ДПС е либерална организация, чиято политическа философия отхвърля всякакви форми на дискриминация на етнически, религиозен, езиков, полов, възрастов и сексуален признак, като защитава основните права и свободи на човека.

Младежко ДПС развива политики за и със младите хора, като се стреми да създава възможности за организирането и разгръщането на стопанската и обществената им инициативност.

Младежко ДПС привлича и подготвя новите партийни кадри, рекрутира бъдещи управленци и участва в изпълнението на предизборните кампании на партията.

Младежко ДПС развива и прилага политики за младите хора, като организира множество събития и дебати с младежи от други политически и граждански организации, за да предприема точни действия съобразени със съвременните младежки проблеми.

Младежко ДПС е пълноправен член на международни и национални организации като Международна либерална младеж (IFLRY), Европейската либерална младеж (LYMEC), Инициативата на младите либерали от Югоизточна Европа (ISEEL) и Национален младежки форум (НМФ). Партньорството с международните и национални младежки организации позволява по-широк поглед при справянето с младежките проблеми и налагането на дебат извън рамките на страната.

Български Сигурни ли сте, че искате да преминете към Пълната версия на сайта?