Официален сайт на Младежко Движение за Права и Свободи

Switch to desktop

Актуални новини

ДПС обявява видео конкурс за Послание на ДПС за Европейски избори 2014

konkursНа 27 март ДПС обяви конкурс за видео послание за предстоящите Евроизбори 2014 г. Партията залага на позитивното отношение, свободата и креативността на младите хора. Идеята на начинанието е да провокира личното отношение на младежите да изразят себе си и своята визия за България в Европейския съюз с непрофесионална техника. Допустими са клипове снимани с телефон и любителска камера.

В условията за участие се включват младежи на възраст от 18 до 35 г., продължителност на видеото- 30 секунди, да е насочено към всички избиратели, да не съдържа призиви на нетърпимост, расизъм и омраза, да е естетически и езиково издържано.

Желаещите да участват в надпреварата за послание на ДПС за Европейските избори 2013 г. могат да изпращат своите любителски видеа до 18 април 2014 г., качени предварително на DOX.Dropbox или  Google Drive, на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . От началото до края на конкурса клиповете ще бъдат оценявани чрез броя на гласуванията им в сайта: vmessage.mdps.bg .

Авторите на първите три клипа с най-много подкрепа ще получат парична награда в размер на 1500 лв. за първо, 1000 лв. за второ и 500 лв. за трето място. Наградите ще бъдат лично връчени от председателя на ДПС г-н Лютви Местан.

Български Сигурни ли сте, че искате да преминете към Пълната версия на сайта?