Официален сайт на Младежко Движение за Права и Свободи

Switch to desktop

Актуални новини

„Обучение за обучители“ се проведе в Етрополе

IMG 0786

В периода 14-16 юли в Етрополе Младежко ДПС проведе „Обучение за обучители“. В продължение на три дни представители на Младежко ДПС от цялата страна имаха възмжност да се обучават. Обучението съчетаваше лекционен и интерактивен формат на работа.

В първия ден от събитието участниците бяха приветствани от председателя на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, както и от представителите на фондация „Фридрих Науман“, които са партньори на събитието. В първия ден участниците имаха възможност още да се срещнат с народния представител Халил Летифов, който представи пред тях лекция на тема „Психология на тълпите“. Участниците бяха изключително активни и задаваха много въпроси по време на лекцията.

През втория ден от обучението участниците се срещнаха с главния секретар на Омбудсмана на Република България Айсун Авджиев, както и бившия народен представител и член на ЦОБ на ДПС Четин Казак. Айсун Авджиев представи пред младите хора на ДПС комуникацията с граждани на омбудсмана. Четин Казак пък имаше възможност да предаде своя опит и знания за парламентарната комуникация и публично говорене.

В третия ден от поредното успешно събитие на Младежко ДПС участниците си говориха с председателя на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк.

По време на вечерите на тридневното обучение младежите бяха разделени на групи и органиираха тематични вечери, в които се забавляваха заедно.

Български Сигурни ли сте, че искате да преминете към Пълната версия на сайта?