Официален сайт на Младежко Движение за Права и Свободи

Switch to desktop

Актуални новини

Младежко ДПС провежда „Лятна академия за либерални политики“ в Луковит

facebook

Младежко ДПС ще проведе „Лятна акдемия за либерални политики“ в Луковит. Събитието ще се проведе в рамките на три дни, четвъртък, 20 юли 2017 г. до събота, 22 юли 2017 г. включително в хотел „Дипломат плаза“, гр. Луковит. Началото на събитието е предвидено за 13 часа на 20 юли, четвъртък.

Приветствия към участниците при откриването ще отправят председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, членът на бюрото на Европейската либерална младеж LYMEC Сержу Богоян, народният представител от област Ловеч Джейхан Ибрямов, областният председател на ДПС Ловеч Сурай Велиева, както и областният председател на Младежко ДПС Ловеч Ванко Иванов. Лектори в академията по време на трите дни от провеждането й ще бъдат Радослав Ревански - кмет на община Белица, Велислава Кръстева - народен представител, Искра Михайлова - председател на комисията по регионално развитие в Европейски парламент, както и председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Лятната академия за либерални политики цели подобряване на политическата култура и управленски умения, и въвеждане на принципите на либерализма в младите хора, членове и симпатизанти на ДПС.

Български Сигурни ли сте, че искате да преминете към Пълната версия на сайта?